torstai 29. joulukuuta 2011

Rakkaat lukijat

Rakkaat lukijani, kuten huomannette tämä blogi polkaistiin pystyyn vasta eilissäpäivänä, joten sisältöä ei ole vielä villjalti. Kiihkeä odotuksenne tullaan palkitsemaan lähipäivinä. Haluan kuitenkin jo tässä vaiheessa kiittää Pia Leppästä merkittävästä panoksesta tässä asiassa. Hetken työ tuhatvuosia vaikuttaa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Timo, minun osuuteni sinun blogissasi on niin pieni, että ei olisi kannattanut mainita. Punastun kuitenkin mielihyvästä, kun sain kiitoksesi.

    Jokainen meistä on kuitenkin oman bloginsa seppä tai näpyttelijä ja sisällöntuottaja.

    Minusta on heinoa, että otit bloggerin ikiomaksi taidenäytteytilaksi, museoksi ja tuotosten ikuistajaksi. Sillä mikä säiliö, mikä museoiden museo tämä netti onkaan, millaisen aarrekammion ja pohjattoman arkiston tänne voikaan rakentaa; kuvista, videoista, äänistä ja tekstistä ja vaikka mistä. Sillä onhan meille mediamyllyissä tietoturvaihmiset tuhat ja sata kertaa muistaneet kertoa, että "kaikki mitä nettiin laittaa on ikuisesti siellä, kerran julkaistua ei koskaan saa pois." Ajattele! Menneiden vuosituhansien rakentajat, taiteilijat tai minunkaltaiseni tuhertajat eivät voineet milloinkaan jättää varmuudella mitän ikuisia mihinkään, mutta me voimme. Miten onnekkaita me olemmekaan.

    Näillä sanoilla toivotan paljon onnea uuden uutukaiselle blogillesi, joka kauan eläköön, tuokoon bloggaajalleen mainetta ja kunniaa. Kasvakoon se isoksi, komeaksi, suosituksi ja rakastetuksi. Sinulle toivotan malttia ja kärsivällisyytä, sekä voimina kasvattaa tästä blogin poikasesta Sinun näköisesi blogi. Vielä lienee paikallaan ojentaa sinulle repullinen onnea hyvän materiaalin tuottamiseen, tuotamisen tiedot, taidot ja kyvyt sinulla onkin jo omasta takaa.

    VastaaPoista